Zahřejte se u diskuze v hPodu #593
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahřejte se u diskuze v hPodu #593

Zahřejte se u diskuze v hPodu #593

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 6. 2017 14:48 9
Reklama

Venku leje jako z konve, což by někdo mohl vnímat jako vypráskaný začátek prázdnin, pro nás hráče to má ale několik neocenitelných výhod. Jednak nám otravné sluníčko nesvítí do obrazovek, nikdo nás netahá ven na procházku a některé hry z podobného počasí výrazně těží na poli atmosféry. A to ani nemluvím o tom, že máte ideální příležitost zachumlat se do deky s kakaem, cronutem a novým hPodem.

S ohledem na to, že uplynul další měsíc, zrekapitulujeme si výsledky donate programu, ale hlavně vám prozradíme, co se na vás přes léto na Hrej chystá. A že toho není málo, na to můžete vzít jed. Pavel si totiž nedávno omylem střelil energy drink přímo do žíly a co se nápadů týče, není to s ním k vydržení. 

Povídat si ale budeme i o možném návratu značky Splinter Cell, o nově oznámené další retro konzoli od Nintenda a samozřejmě vás neochudíme ani o to, co právě teď hrajeme a jak se nám to líbí. Okolo mikrofonu se tentokrát kromě Pavla a Davida ještě David Rozsíval. A malý teaser - údajně už dohrál Watch Dogs a má za sebou tolik zážitků, že to možná celý podcast ani nepobere. A je možné, že v průběhu dorazí i Jirka. Zkrátka, máte se zase na co těšit.

Svoje dotazy nám můžete psát buď níže do diskuze, nebo na známou adresu podcast@hrej.cz. Budeme se na ně těšit! 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama