Refundace Rustu přesáhly 4 miliony USD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Refundace Rustu přesáhly 4 miliony USD

Refundace Rustu přesáhly 4 miliony USD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 6. 2017 10:42 4
Reklama

Akční RPG Rust sice na Steamu hodnotí velké množství hráčů především pozitivně, v minulosti se však tvůrci hry setkali i s negativními ohlasy a v jednu chvíli také čelili větší míře refundací a odlivu hráčů. A o jak velké množství hráčů se v celkovém měřítku jednalo, to se nyní dozvídáme z Twitteru Garryho Newmana, zakladatele týmu Facepunch Studios.

Ten dává vědět, že celkem hráči navrátili 329 970 kopií hry v celkové hodnotě 4 382 032 dolarů (což dnes dělá něco málo přes 101 milionů korun). To rozhodně zní jako úctyhodná cifra, celkově však jde o pouhý zlomek a dle Newmana se jedná o zhruba 6 % ztrátu.

Ty hlavní a hráči zmiňované důvody jsou přitom prý dva – hra není zábavná a hra neběhá korektně, obrovskému úspěchu hry to však tak jako tak nijak zjevně nepřekáží a hra již dokázala oslovit více než pět milionů hráčů po celém světě.

I přes svoji nedodělanost tedy tento titul zjevně má co nabídnout a nás na to konto zajímá, zda jste i vy tuto hru vyzkoušeli a zda s ní tedy máte i své vlastní zkušenosti. A pokud ano, jste s rozpracovanou hrou spokojeni, anebo se těmto cifrám vůbec nedivíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama