Ubisoft odhaluje nový mobilní AC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft odhaluje nový mobilní AC

Ubisoft odhaluje nový mobilní AC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 6. 2017 08:41 2
Reklama

Slavná série Assassin’s Creed brzy obživne nejen egyptským dílem jménem Origins, ale také novým drobným mobilním titulem, který Ubisoft aktuálně představuje. Ten ve srovnání s velkým bratrem přinese zcela odlišný žánr a představovat bude mimo jiné i výraznou odbočku od výtvarného stylu série.

Celým jménem Assassin’s Creed Rebellion přinese možnost vybudovat si vlastní zabijácké impérium a posloužit k tomu mohou mimo jiné i postavy známé z konzolí a počítačů. Oficiální příspěvek na blogu Ubisoftu tímto slibuje Ezia, Aguilara, Shao Jun, Claudii, Machiavelliho a dalších více než dvacet postav.

S pomocí těch budou hráči za pomocí nové verze systému Animus (který umí kombinovat vzpomínky více postav naráz) založit a vybudovat vlastní bázi, vylepšovat schopnosti svých hrdinů a vysílat je na důležité mise plnit zajisté také patřičně nebezpečné úkoly.

Opět by přitom mělo být na výběr mezi přístupem tichým a tím hlasitým, více dalších detailů však zatím Ubisoft do světa nevypouští. Celkově nám však hra vyznívá jako mix již viděného a ze všeho nejvíce nám prozatím připomíná třeba takový Fallout Shelter.

K dispozici však máme ještě jedno kratičké video. To sice ze samotné hry ukazuje velmi málo, představuje však cenný náhled na výtvarný styl a na drobné postavičky se známými obličeji.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama