Spider-Mana si užijete i na běžné PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Mana si užijete i na běžné PS4

Spider-Mana si užijete i na běžné PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 6. 2017 13:14 3
Reklama

Loni oznámený Spider-Man se na letošní E3 konečně ukázal v záběrech ze samotného hraní. Vývojáři z Insomniac Games ale hru prezentovali na PlayStation 4 Pro. To samozřejmě budí otázky u majitelů původní konzole od Sony. Odpověď studia by je ale měla uklidnit.

Fanoušci na Twitteru položili studiu otázku, jak moc se bude verze pro původní PlayStation 4 a silnější Pro lišit. Vývojáři z Insomniac uvedli, že dobrým příkladem porovnání je jejich loňský Ratchet & Clank. Tazatel tedy podotkl, že na Pro bude hra vypadat lépe, Insomniac v odpovědi tvrdí, že i na běžné konzoli hra vypadá a běží naprosto skvěle.

Připomeňme, že Ratchet & Clank využívá na PS4 Pro techniku zvanou “Temporal Injection”, hra tedy nevyužívá checkerboard renderování, jako většina jiných titulů na PS4 Pro. Reboot běží ve 4K i Full HD rozlišení ve 30 FPS s celoobrazovým anti-aliasingem. Pokud nemáte 4K obrazovku, je obraz supersamplován do 1080p.

Ani Spider-Man nemá nabídnout 60 FPS, vývojáři nedávno uvedli, že ani na PS4 není v případě jejich hry tento framerate dosažitelný. Spider-Man by měl vyjít v polovině příštího roku exkluzivně na PlayStation 4. Studo Insomniac Games má za sebou kromě série Ratchet & Clank také série Spyro či Resistance. V roce 2014 pro Xbox One vytvořili bláznivou akci Sunset Overdrive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama