Guillemot naznačuje, že se Sam Fisher vrátí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Guillemot naznačuje, že se Sam Fisher vrátí

Guillemot naznačuje, že se Sam Fisher vrátí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 6. 2017 11:08 15
Reklama

Z nového příspěvku na blogu Ubisoftu se dozvídáme další střípky informací o tom, jak to aktuálně vypadá s budoucností značky Splinter Cell. O této sérii jsme přitom již delší dobu neslyšeli, a to ani v rámci E3. Důvodem k tomuto rozhodnutí a k současnému upozadění přitom bylo údajně to, že momentálně se ze strany hráčů dostává velké pozornosti titulům a mohlo by tak docházet ke tříštění pozornosti.

Přiložené video je na blogu zveřejněným rozhovorem s Yvesem Guillemotem a pojednává o pozadí toho, co zajímavého mohli hráči spatřit během E3. Nás však momentálně zajímá právě zmínka o sérii Splinter Cell, k níž Guillemot dodává jen to, že v plánu série rozhodně je a v současnosti prý sbírají nápady na pokračování série s tím, že až nějaký konkrétní vyberou, tak se o tom určitě dozvíme.

Celkově však byl Guillemot především tajemný, nijak to však neubírá na výsledném dojmu – se sérií Splinter Cell se stále počítá a pokud bude hra vyvíjena ve stejném trendu jako ostatní a v rámci E3 představené tituly od Ubisoftu, tak se lze těšit z dlouhotrvající podpory, například ve formě dodatečného obsahu.

Dle Guillemota má totiž právě takový přístup budoucnost a hráči jej vyhledávají – když už si na nějaký titul zvyknou, rádi v něm prý zůstanou o něco déle. I proto tento příslib během E3 zazněl hned u řady titulů.

Stejně tak Guillemot hovoří o snaze o maximální diverzifikaci a o různorodém portfoliu společnosti, to by však mohlo být dle dřívějších informací ohroženo. Do konce roku totiž stále ještě reálně hrozí to, že by společnost mohl převzít gigant Vivendi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama