Červencová nabídka PS+ her vás vyděsí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Červencová nabídka PS+ her vás vyděsí

Červencová nabídka PS+ her vás vyděsí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 6. 2017 15:51 38
Reklama

Sony se v rámci červencových her PlayStation Plus vytahuje a hráči se tak během parného léta mohou těšit na přírůstky do knihovny her v podobě jedinečného hororu Until Dawn, Hry o trůny v podání Telltale Games a párty hry That’s You, kterou jste mohli poprvé spatřit teprve v rámci letošní E3.

První jmenovaný titul bychom vám přitom doporučovali uklidit někam hluboko a vytáhnout jej až v chladných zimních měsících, nicméně ani v létě tímto výjimečným kouskem jistě řada hráčů nepohrdne a tito se budou moci vrhnout do mrazivého dobrodružství na opuštěné chatě. Tam se parta teenagerů vydává rok po zmizení dvojice svých kamarádek a společně odhalí jedno děsivé tajemství. Zda přitom přežijí, to je již v rukách samotných hráčů.

Náplň adventurní série Hry o trůny jistě není třeba v našich končinách nijak obšírně představovat – příběh hry se odehrává v univerzu proslaveném knihami i seriálem z produkce HBO a hráči se v něm ujmou role rodiny Forresterů.

Poslední jmenovaný kousek je zástupcem novinky jménem PlayLink, jež propojuje mobilní zařízení (telefony) a konzoli PlayStation 4. V tomto propojení si parta kamarádů může v rámci řady chytlavých kvízů zasoutěžit a prověřit své dovednosti v až tisícovce různorodých otázkách. Zároveň však hraje roli i to, jak dobře znáte své soupeře.

Vedle těchto větších titulů určených pro PlayStation 4 se pak hráči dočkají ještě dvojice titulů pro PS3 (Tokyo Jungle a Darkstalkers Resurrection) a pro Vitu (Element4l a Don’t Die Mr Robot) s tím, že poslední jmenovaný podporuje funkcionalitu cross-buy a je tím pádem dostupný i na PS4.

Opět přitom nechybí ani trailer ukazující rychlý náhled na to, co předplatitele služby PlayStation Plus čeká a co je v červenci také nemine. Současná nabídka her pak končí k datu 4. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama