V BioWare zřejmě pracují na Dragon Age
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V BioWare zřejmě pracují na Dragon Age

V BioWare zřejmě pracují na Dragon Age

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2017 08:36 9
Reklama

Čekali jsme, že by se nový Dragon Age mohl objevit už na E3. A evidentně jsme nebyli bláhoví, neboť sám Mike Laidlaw, kreativní režisér série, prozradil, že okolo Dragon Age je v posledních dnech živo. Není divu, vždyť poslední Inquisition vyšel už před třemi lety a opět EA ukázal, o jak úspěšnou sérii se jedná.

Po skvělém prvním díle a o hodně horší dvojce si BioWare s Inquisition spravilo chuť. Přijetí hráčů nebylo možná takové, jaké si v EA představovali, i tak se ale jednalo o nejúspěšnější launch jakékoliv hry od BioWare. My sice nevíme, jestli to platí i po Andromedě, ale byl by hřích nepřemýšlet nad nějakým dalším příběhem s Dragon Age v názvu.

„Jak jsem v žertu řekl, já jsem kreativním režisérem série Dragon Age a stále mě ještě nevyhodili,“ dokládá se smíchem naše slova Mike Laidlaw v podcastu „The 1099“. V něm také mimo jiné řekl, že studio nabírá spoustu nových vývojářů. To ukazuje na fakt, že vývoj nabírá na obrátkách, ačkoliv nepadlo ani slovo o tom, v jaké fázi projekt je.

Ale není to údajně všechno, na čem v BioWare pracují. Pochopitelně víme, že se v Edmontonu chystá i Anthem, očekávaná akce, kterou jsme poprvé spatřili před nedávnem na E3. Ale Laidlaw naznačuje, že by studio mohlo pracovat i na dalších věcech: „V procesu jsou i jiné další věci, ale o těch vám bohužel nemohu nic říct, dokud nebudou realizovány. Na některé se vážně těším. Vyvíjí se nicméně rychle,“ dodal.  

Inquisition od nás obdržel absolutní hodnocení. Pokud nemáte přes léto co hrát, poslední díl si můžete pořídit za pár korun a užít si s ním desítky hodin zábavy. Hru si můžete koupit za 549 korun na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama