BioWare nevylučuje Jade Empire 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioWare nevylučuje Jade Empire 2

BioWare nevylučuje Jade Empire 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 6. 2017 14:39 2
Reklama

Vypadá to, že v BioWare se po stránce série Dragon Age skutečně něco aktivně děje, neboť aktuálně se dozvídáme ještě to, že je to právě Dragon Age (a připomenout musíme také dnešní zmínku), proč třeba delší dobu neslyšíme o jiné zajímavé značce studia – o akčním RPG Jade Empire.

BioWare tím na jednu stranu mírní nadšení z nepřímého oznámení pokračování citované série Dragon Age, neboť kapacity studia zkrátka nejsou nekonečné a kde lidé pracují na jednom, tam se nelze zároveň v plné síle věnovat i tomu druhému.

Na druhou stranu však Mark Laidlaw přímo potvrzuje, že o pokračování výjimečného asijského akčního RPG Jade Empire se skutečně uvažuje, a dokonce je prý již hotový i samotný příběh hry, nicméně právě kvůli kapacitám týmu je momentálně pozornost BioWare upřena jinam.

K tomu Laidlaw nadále ještě dodává, že každý tým má jen omezený počet těch skutečně velkých talentů a v případě BioWare jsou tito lidé aktuálně zaměstnáni právě tou druhou fantasy RPG sérií.

Což se samozřejmě nedá vývojářům zazlívat – na tříštění pozornosti již dojeli i zkušenější vývojáři a jestliže se máme potencionálního pokračování již dvanáct let starého titulu dočkat, tak budeme rádi, když to bude skutečně stát za to. Brzy se však takového případného pokračování zcela určitě nedočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama