Známe červencovou nabídku Xbox Live Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe červencovou nabídku Xbox Live Gold

Známe červencovou nabídku Xbox Live Gold

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 6. 2017 15:28 4
Reklama

Konec června je za dveřmi a pro majitele konzolí od Microsoftu a především předplatitele služby Xbox Live Gold to znamená pravidelné příjemné zprávy v podobě oznámení her, které v příštím měsíci dostanou zdarma. Pojďme se tedy podívat na červencovou nabídku.

Majitelé novějšího Xboxu One se dočkají loňského pokračování plošinovky Grow Home s názvem Grow Up. I tentokrát vám vývojáři z Ubisoft Reflections svěří do rukou roztomilého robota jménem B.U.D. Hra si u nás ve Zdeňkově recenzi vysloužila hodnocení 3/5. Druhým titulem na Xbox One je  hra Runbow, multiplayerová skákačka, v níž hráči soutěží o to, kdo se nejrychleji dostane k trofeji na konci úrovně.

Ani majitelé Xboxu 360 nezůstanou zkrátka, tentokrát si budou moci zahrát například akční ponurou střílečku Kane and Lynch 2: Dog Days, která nabízí především nevšední zpracování a působí jako televizní reality show. Druhým titulem je pak Lego Pirates of the Caribbean. Obě hry pro Xbox 360 si v rámci zpětné kompatibility můžete zahrát i na Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama