Project Cars 2 nabídne season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars 2 nabídne season pass

Project Cars 2 nabídne season pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 6. 2017 15:38 8
Reklama

Fanoušci virtuálního motorismu v posledních měsících zažívají hotové žně a do konce roku se situace naštěstí zcela určitě nezhorší. Jedním takovým potěšením může být mimo jiné i titul Project Cars 2, který v režii týmu Slightly Mad Studios dorazí 22. září. A vydáním to pochopitelně neskončí, neboť i v případě Project Cars 2 se můžeme těšit na řadu dodatečného obsahu, o kterém se již aktuálně dozvídáme konkrétní detaily.

Těšit se lze pochopitelně především na auta a zase jen auta, kterých nabízený season pass nabídne za v přepočtu zhruba 700 korun hned 24. Ty budou přitom rozdělené do čtyř samostatně prodejných přídavků. K tomu samozřejmě nesmí chybět nové závody, tratě i dodatečné potisky vozů.

Bonusem při koupi season passu pak bude přístup k balíčku jménem Motorsport Cars Pack, který nabídne čtyři perly z historie motorsportu. Fanoušci se v takovém případě mohou těšit na Jaguar E-Type V12 Group 44 (1974), Panoz Esperante GTR-1 (1998), Audi V8 DTM (1991) a Opel Astra TCR (2016).

Tyto i další vozy pak můžete spatřit i v aktualizované galerii. Vedle čerstvých obrázků pak vydavatel připomíná ještě existenci bonusů za předobjednávky hry. Ty budou mít podobu čtveřice japonských speciálů, které jsme si stihli představit již v polovině května.

K mání bude hra na Xzone, kde lze předobjednat i speciální edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama