Beta Escape from Tarkov startuje v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Escape from Tarkov startuje v létě

Beta Escape from Tarkov startuje v létě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 6. 2017 14:46 4
Reklama

Tvůrci realistické válečné on-line akce Escape From Tarkov dávají na vědomí vědět to, že hra brzy vstoupí do další fáze testování a fanoušci hry a militarističtí nadšenci se mohou těšit na brzký start uzavřené betaverze.

Ta se v průběhu července otevře nejen všem současným majitelům hry, ale i těm, kteří si Escape from Tarkov teprve předobjednají. Oproti předešlým testům pak tato fáze nabídne novou mapu (ty budou na výběr už celkem čtyři), dosud neokoukané prvky výbavy i jednoho nového obchodníka, který se zaměřuje na obchod s technickou ze západu.

Do hry rovněž zavítá možnost pojištění – za úplatu si budou moci hráči pojistit vlastní výbavu a zvýšit tím pravděpodobnost toho, že o ni v případě neúspěchu nepřijdou.

Vedle toho se tvůrci z týmu Battlestate rovněž věnovali optimalizaci a celkově technické stránce hry, díky čemuž se hráči mohou těšit na použití nejnovější verze enginu Unity. To má za následek mimo jiné i plnou podporu DirectX 11

U příležitosti tohoto oznámení pak tvůrci připomínají (grafické) kvality poslední ukázkou přímo ze hry. Ta pochází sice již z března, na atraktivitě jí to však rozhodně nijak neubírá a odhaluje boje v husté vegetaci i ve stísněných prostorách budov. Posuďte sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama