Hodina záběrů z hraní Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hodina záběrů z hraní Kingdom Come

Hodina záběrů z hraní Kingdom Come

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 6. 2017 15:32 52
Reklama

O Kingdom Come: Deliverance se nemusíme nijak ze široka rozepisovat. Chystaný počin tuzemských Warhorse Studios bedlivě sleduje velká většina českého herního publika a v uplynulém měsíci jsme se dozvěděli, kdy hra konečně vyjde. Warhorse nyní vydali nové video, v němž předvádějí aktuální verzi hry.

Více než hodinu dlouhým záznamem provází PR manažer firmy Tobias Stolz Zwilling a britský YouTuber ESO. K vidění je takzvaný E3 2017 build, tedy verze, kterou mohli novináři a návštěvníci vidět na letošní výstavě v Los Angeles. Video se věnuje prezentaci komplexní struktury questů, dojde ale i na soubojový tutorial a chybět nemůže ani menší potyčka mezi ozbrojenci. Některé z těchto situací jste mohli už v minulosti vidět ve videu od kanálu PlayStation Access, nyní ale máte možnost vychutnat si kompletní prezentaci i se zasvěceným doprovodným komentářem.

Kingdom Come: Deliverance vychází 13. února 2018 na PC, PS4 a Xbox One. V naší starší novince se můžete podívat na příběhový trailer a také si ověřit, zda máte na chystanou hru dostatečně silné železo v případě, že se chystáte hrát na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama