Postavte si vlastní dřevěné kolejiště
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postavte si vlastní dřevěné kolejiště

Postavte si vlastní dřevěné kolejiště

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 6. 2017 15:48 1
Reklama

Na jízdu na vlně nostalgie vás v záři na Steamu pozve budovatelská strategie Tracks - The Train Set Game, ve které si budete moci postavit vlastní vláčkoviště z dřevěných kolejnic takové, jaké si mnozí z nás mohou pamatovat z vlastních dětských let.

Hráči 28. září dostanou v rámci tohoto titulu jedinečnou možnost vytvářet dle zákonitostí vlastní fantazie kolejiště, a to včetně mostů, podjezdů i doplňků okolo tratě – tedy budov, stromů, zastávek a tak dále. Následně bude možné vozit rovněž ze dřeva vytvořené cestující a v pohledu z první osoby bude možné vlastnoručně vybudované tratě dokonce i projet a zúčastněné vlakové soupravy i napřímo ovládat.

Hra vedle toho slibuje na podzim nabídnout nejen režim volného budování tratí, ale rovněž také scénáře s předem připravenými misemi a úkoly. K tomu tvůrci slibují atraktivní grafickou stránku hry zprostředkovanou nejnovějším enginem Unreal.

Výsledné výtvory bude možno následně také i sdílet s dalšími hráči (čehož by tvůrci rádi docílili skrze Workshop na Steamu), podstatně důležitější je ale momentálně zřejmě to, že si celou tu dřevěnou záležitost můžete již nyní vyzkoušet, a to zcela zdarma.

Zavítat stačí na server Itch.io, kde se nachází demoverze hry a lehká ukázka toho, co ke konci září zavítá na PC. Takže neváhejte, nechte se nalákat rovněž i přiloženým videem a nezapomeňte se následně podělit o vaše dojmy z tohoto jistě přinejmenším zajímavého projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama