Otevře se Legacy of Kain indie scéně?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Otevře se Legacy of Kain indie scéně?

Otevře se Legacy of Kain indie scéně?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 6. 2017 07:21 9
Reklama

Jestliže se řadíte mezi pamětníky a vzpomínáte si ještě na značku Legacy of Kain, tak si možná čas od času zastesknete nad tím, jak to s touto sérií dopadlo. Nebo ještě lépe řečeno nedopadlo – pro Square Enix se z Kaina stala šuplíková záležitost a tento akční hrdina a upír v jedné osobě o sobě již hodně dlouhou dobu nedal vůbec vědět. Dnes se však dozvídáme, že by se navrátit mohl, nikoli však v původní podobě.

Z informací zveřejněných na Twitteru od komunitního správce vydavatele totiž vyplývá, že si v Square Enix pohrává s myšlenkou zpřístupnit značku indie vývojářům. To v praxi znamená vzdát se (tedy alespoň prozatím) myšlenky na pokračování ve velkém stylu a předat žezlo druhým a těm, kteří sice operují s menšími rozpočty, mnohdy však takoví vývojáři přímo oplývají netradičními a originálními nápady.

Square Enix je podporovatelem indie scény a zakladatelem projektu Square Enix Collective programme, který indie vývojáře ve spolupráci s komunitou hráčů přímo podporuje a vyzývá ke kreativitě, takže by s takovýto krok vůbec nemusel zdát nereálný. Je však nutno mít na paměti to, že se v případě této zprávy o nic oficiálního rozhodně nejedná, zajímavě to ovšem zní i tak, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama