Zahrajte si on-line FPS Argo zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si on-line FPS Argo zcela zdarma

Zahrajte si on-line FPS Argo zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 6. 2017 08:11
Reklama

Tuzemským Bohemia Interactive jedna FPS nestačila a na Steamu aktuálně vydali svůj další titul – hardcore on-line FPS Argo. Ta je šířená zcela zdarma a přenese hráče do světa blízké budoucnosti a do bitevní vřavy s cílem získat zřícenou vesmírnou stanici jménem Argo.

Hra dorazila na Steam ještě během včerejška a stejně tak tým Bohemia Interactive do světa vypustil čerstvý launch trailer. Ten láká na mix hardcore taktické akce takové, jakou známe ze série Arma. K tomu hra nabízí RPG prvky spojené s postupným vývojem postavy, dovedností i prvků výbavy a v neposlední řadě se lze vyřádit i v přiloženém editoru.

Vyžití přitom naleznou pětičlenné týmy v rámci třech režimů kompetitivních i desetičlenné v kooperaci a v zápasech v otevřeném světě proti umělou inteligencí ovládaným protivníkům.

Argo navíc doprovází nové bezplatné DLC pro třetí Armu, které do hry přidává jeden staronový ostrov. Ten by mohl být povědomý pamětníkům začátků militaristických akcí od Bohemia Interactive, neboť jde o jeden z ostrovů, který zažil premiéru v rámci Operace Flashpoint už před těžko uvěřitelnými šestnácti lety. A i tento se představuje za pomocí nového traileru.

Ten láká na mapu jménem Malden 2035 se zmodernizovaným terénem o celkové rozloze 62 kilometrů čtverečních. Na těch se nachází na patnáct měst a vesnic. V rámci Army se navíc lze těšit i ze sady nových misí i na kooperaci až pro dvanáctičlenné týmy.

Každopádně samostatně hratelné Argo lze ve verzi pro PC stahovat zcela zdarma již nyní, vedle toho však můžete za 10 eur tvůrce podpořit, a to ve formě nákupu takzvaného Supporter’s Packu. I ten je k mání na Steamu.

Více informací můžete nalézt například na webu hry, kde tvůrci lákají i k velké slevové akci – Arma III je za akční cenu k mání jak na Steamu, tak i v rámci Bohemia Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama