Killing Floor je na Humble Bundle zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Killing Floor je na Humble Bundle zdarma

Killing Floor je na Humble Bundle zdarma

David Plecháček

David Plecháček

23. 6. 2017 12:03 2
Reklama

Proti velkým slevám se dá bojovat jen většími slevami, nebo... rozdáváním něčeho zdarma. A tak aby si v dnešních dnech všechnu slávu nepřivlastnil Steam, kde probíhá letní výprodej, si na Humble Store můžete vyzvednout Killing Floor zdarma.

Společnost Tripwire vydala první díl už před osmi lety, v roce 2009. Nevím, co mě šokuje víc, jestli fakt, že už to bylo před osmi lety, nebo to, že před osmi lety byl rok 2009, každopádně si tehdejší dobu můžete připomenout právě s kooperativní střílečkou, která si v recenzích nevedla vůbec špatně. Podle Metacritic má sice hodnocení průměrných 72, ale komunita byla smířlivější a hru hodnotí číslem 8,6.

Hra původně vznikla jako mod pro Unreal Trounament 2004. Ten vyšel už v roce 2005. Později ale Tripwire s původním autorem, Alexem Quickem, vydalo i plnou hru. Pohání ji Unreal Engine 2,5, a musíme říct, že hra za tu dobu hezky zestárla. Pokud vám ale něco takového jako grafika nevadí a dáváte přednost zábavě, pod tímto odkazem si můžete Killing Floor pořídit.

A my vám k tomu také dáme dárek - připomeneme vám naše téměř čtyři roky staré video, v němž Vojta hraje speciální vánoční event v Killing Floor. Takže pokud máte volné odpoledne, tak šťastné a veselé sledování. Nebo tak něco...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama