Ancel ukazuje 15 minut z Beyond Good & Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ancel ukazuje 15 minut z Beyond Good & Evil 2

Ancel ukazuje 15 minut z Beyond Good & Evil 2

David Plecháček

David Plecháček

23. 6. 2017 08:44 6
Reklama

Beyond Good & Evil 2 jsme na E3 nečekali. Michel Ancel nás dokonale překvapil a všechny fanoušky navnadil na to, že to je právě ta hra, která bude hráče v budoucnu zajímat. A protože nám CGI trailer nestačil, tak se můžeme podívat na to, co se vybraným jedincům pouštělo během E3 za zavřenými dveřmi.

Michel Ancel se sám ujal gamepadu, aby nám ukázal trochu více ze své hry. „Jsme stále ještě na začátku a máme toho hodně před sebou, ale chtěli jsme vám ukázat, jak jsme na tom, a to se nejlépe dokládá na ukázce s vesmírnou lodí,“ říká ve videu. Právě vesmírná loď, která se v ukázce nachází, je vlastně takovým vaším domovem. Na ní se ukrývá i vaše posádka.

Ancel si jako hlavní postavu zvolil opičáka, kterého jsme viděli v traileru, ale v Beyond Good & Evil si budeme moci postavu vybrat nebo i vytvořit. Ale kromě postav Ancel hovoří i o dalších zajímavých mechanismech, které se ve hře objeví. Jednou z nich je možnost fotit si své okolí a své fotografie sdílet s lidmi ve městě. O tom, co jste vyfotili, si s nimi posléze můžete i promluvit. Hra vás tím motivuje k tomu, abyste byli pozorní a abyste sledovali své okolí.

Beyond Good & Evil 2 bude ohromnou hrou. „Uvědomit si velikost a poměr jednotlivých světů je velice důležité,“ říká Ancel ve chvíli, když se svým opičákem přistane na hlavě jedné ze soch. Po oddálení se ale hlavní postava zmenšuje, až je téměř nepatrná. „Ale zajímavé také je, že i když je ta socha sama o sobě veliká, je součástí velkého města, ale v porovnání s celým kontinentem je malinká. Ale ostrov je opět jen malou částí celé planety,“ říká. Pochopitelně je tato planeta malá v porovnání s většími tělesy kolem sebe. Právě v tom je nově vytvořená technologie unikátní, protože si díky ní mohou všichni uvědomit měřítko, v jakém se BG&E2 odehrává.

Mateřská loď ale v sobě ukrývá i menší plavidlo, tak, jako jsme viděli v traileru. V záběrech přímo ze hry Ancel ukazuje, jak se ovládá a co všechno dokáže, včetně cesty do otevřeného vesmíru. Na to se můžete ostatně podívat i vy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama