Dead by Daylight už hrálo 1,8 milionu hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead by Daylight už hrálo 1,8 milionu hráčů

Dead by Daylight už hrálo 1,8 milionu hráčů

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2017 11:29 1
Reklama

Někomu sázka na asymetrický multiplayer vyjde, někomu jinému ne. Vzpomeňme třeba na Evolve, který se právě teď ocitá někde v propadlišti dějin. Jenže neúspěch Turtle Rock neodradil další hráče na trhu, a tak se někteří pokouší o to samé. A někteří dokonce úspěšně.

Teď není řeč o Pátku 13., který po neslavném startu, kdy mu nefungovaly servery, raději rozdává dárky zdarma, ale řeč je o další hře, která je na trhu o něco déle a podle všeho dělá leccos kvalitněji než hra s Jasonem Voorheesem v hlavní roli. Protože ještě před ním tu bylo Dead by Daylight.

Za touto hrou stojí studio Behaviour Interactive, které má za sebou docela pěknou řádku her, ale většinou se jednalo o menší projekty či o pomoc větším studií. Vlastních značek byste příliš nenapočítali. Dead by Daylight je jednou z mála. Plná verze se začala prodávat na osobních počítačích už před rokem, a od té doby zaujala 1,8 milionu hráčů. Respektive přesně tolik si lidí vyvražďovačku pořídilo.

Jak pro Behaviour Int., tak i pro vydavatelství Starbreeze se jedná o velký úspěch. Hra je ostatně neustále v kurzu i na Twitchi a na jiných streamovacích platformách, a teď se navíc počet hráčů určitě ještě rozroste, neboť po roce se Dead by Daylight dočká i vydání na konzolích.

A to je ten správný čas pro nás. Vyloženě se nabízí srovnání s Friday the 13th, a protože jsme se před rokem tehdejší novince nevěnovali, vynahradíme si to letos. Uvidíme, kdo se bude smát naposledy.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama