Trailer ukazuje Dynasty Warriors 9 v akci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer ukazuje Dynasty Warriors 9 v akci

Trailer ukazuje Dynasty Warriors 9 v akci

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2017 09:10 6
Reklama

Série Dynasty Warriors letos slaví dvacáté narozeniny. První díl se od zbývajících sice značně lišil, ale i tak odstartoval éru několika pokračování a nejrůznějších spin-offů. Koei Tecmo nezahálí a připravuje už díl s číslovkou devět. A my se konečně můžeme podívat na to, jak vypadá.

O devátém díle víme od loňského prosince. V Dynasty Warriors bude open-world, který umožní hráčům prozkoumávat celou mapu vnitrozemské Číny. Všechny postavy z DW8 se vrátí, někteří k 83 ještě přibudou. Už otevřený svět ukazuje, že se devítka bude od svých předchůdců v mnoha ohledech lišit, ale autoři ze studia Omega Force slibují i další změny.

Jednou z nich je soubojový systém, Stále se jedná o hack'n'slash akci, ale údajně by se měl přepracovat celý systém komb. To sice z nového traileru patrné není, zato je v něm vidět, jak vypadá menší potyčka, když proti vám stojí několikasetčlenný nepřátelský dav.

Hra by měla minimálně v Japonsku vyjít ještě letos, a to na PlayStationu 4. S určitostí se deváté Dynasty Warriors podívají i na západ, byť západní datum vydání ani platformy ještě potvrzeny nebyly. Uvidíme, jestli vedle PS4 novinka vyjde i někde jinde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama