Skull & Bones bude mít i příběhovou část
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skull & Bones bude mít i příběhovou část

Skull & Bones bude mít i příběhovou část

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2017 10:11 8
Reklama

Skull & Bones, jedno z větších překvapení letošní E3, se začíná konečně vybarvovat. Zlí jazykové neustále říkají, že se jedná o kompilát toho, co jsme viděli v Assassin's Creed IV: Black Flag a mechanismů z For Honor, ale... no dobře, zdá se, že to tak opravdu bude.

Ubisoft svůj titul představil jako PvP multiplayerovou hru, ale zástupci studia nyní v rozhovoru pro PC Gamer potvrdili, že se do hry podívá i výpravná kampaň. „Skull & Bones nabídne kampaň, která bude plnohodnotnou součástí hry a nebude jen něčím, co stojí bokem k multiplayerové části. V příběhu se hráč postaví ikonickým postavám té doby a nezapomenutelným pirátům. Více informací se hráči dozvědí později.“

Takže jako For Honor, jen s tím rozdílem, že tam se kampaň nakonec tak moc nepovedla. Nebo rozhodně nebyla rovnocennou částí hry vedle hry více hráčů. Na druhou stranu ale třeba britský Eurogamer spekuluje, že by PvP a příběh nemusely být striktně oddělené, a že by spolu mohly koexistovat na jedné mapě, jen v jiné oblasti.

Čas ukáže, co se přesně ze Skull & Bones vyklube, ale tím, že Ubisoft na E3 ukázal záběry z multiplayeru nám jasně ukázal, co je pro něj důležitější. „Ukázali jsme Loot Hunt, jeden z našich PvP režimů ve vodách, o jejichž nadvládu se bojuje. Ale byla to jen špička ledovce, toho, co vám musíme ukázat.“

Titul vzbudil velká očekávání, ale zároveň velká část veřejnosti je k jeho náplni skeptická a Ubisoft viní z toho, že opět recykluje jen své starší značky. I tak bychom Skull & Bones předběžně neodsuzovali. Potenciál hře rozhodně nechybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama