Nic nevězte s námi u diskuze k hPodu #592
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nic nevězte s námi u diskuze k hPodu #592

Nic nevězte s námi u diskuze k hPodu #592

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2017 14:39 4
Reklama

Tak takový je to pocit, když se píše podcastová novinka! To je, panečku, opojná moc. Od teď bude všechno jinak – z hPodu uděláme 24hodinové rádio, ve kterém se nebudeme bavit o hrách, ale o sportu, vymýtíme všechny ostatní hosty a ultimátní pravdu budu kázat jenom já, a na samém konci, na konci bude... no dobře, radši nic. Už mlčím, nebo dostanu padáka.

Pojďme raději k tomu, co nás/vás čeká v tradičním hPodu s pořadovým číslem 592. Na sport raději zapomeňme. Možná bychom mohli prohodit něco málo o nové konzoli od Atari, o které nic moc nevíme. Nebo bychom mohli pohovořit o nové Star Wars hře od Visceral Games, o které víme něco nového, ale asi bych měl správně říct, že o ní stále nic moc nového nevíme. A protože máme za sebou E3 a neustále jsme psali o nových hrách, podíváme se na hry staré a řekneme si něco o remasterech. O kterých... také nic nevíme.

Ale kdo ví, kam nás tentokrát naše debata zavede. Natáčet budeme v pátek v podvečer, tudíž máte hromadu času napsat nám vaše dotazy. Můžete zvolit zdejší diskuzi, nebo třeba mail podcast@hrej.cz. Volba je jen na vás. Vedle mikrofonu usednu já, před ním zaujme své místo Vojta, a ze své vůdcovské židle bude BBTanovat Pavel. A kdo ví, třeba tam s námi bude někdo, kdo vůbec nepromluví. To zjistíte v pátek v osm večer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama