Mobilní Futurama vychází už za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobilní Futurama vychází už za týden

Mobilní Futurama vychází už za týden

David Plecháček

David Plecháček

22. 6. 2017 13:10 1
Reklama

Na mobilních zařízeních se množí hry s filmovou či lépe se seriálovou licencí. Po Pokémonech jich přibývá jako hub po dešti. To bychom měli Pokémon Go a těšit se můžeme na South Park, The Walking Dead, Futuramu... a právě poslední zmíněná hra vyjde za týden.

Futurma: Worlds of Tomorrow vzniká v produkci vývojářů TinyCo, kteří spolupracují jak s Mattem Groeningem a jeho Curiosity Company, ale také s výkonným producentem Davem X. Cogenem, který se podílel na psaní scénářů oblíbeného seriálu.

V traileru, který odhalil datum vydán 29. června, se vedle sebe představí hlava Stephena Hawkinga, George Takei, Billa Nye a Neil DeGrasse Tysona. Na jedné obrazovce údajně vůbec poprvé v historii.

Není to poprvé, co se snaží Futurama probít mezi videohry. V roce 2003 se například studio Unique Development snažilo převést populární seriál na konzole. Hra tehdy vyšla na PlayStationu 2 a původním Xboxu, plánována byla i verze pro GameCube. Ačkoliv se nejednalo o úplný propadák, slávu si autoři taktéž neodnesli.

O restart vlastních adaptací se teď Futurama snaží na mobilech. Před rokem to byla puzzle hra s podtitulem Game of Drones, letos je to právě Worlds of Tomorrow. Bude to ten hit, který nahradí prázdné místo po Pokémonech, nebo to bude nějaký Tan?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama