Letní slevy na Steamu odstartují již zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Letní slevy na Steamu odstartují již zítra

Letní slevy na Steamu odstartují již zítra

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 12:47 2
Reklama

Díky kouzlu nechtěného to aktuálně vypadá, že platební portál PayPal vyzradil tajemství, díky kterému se hráči na PC dozvídají, kterak je spuštění každoročních letních slev na Steamu již skutečně za rohem.

Jestliže je tweet PayPalu pravdivý (a sám se přitom dušuje, že se jedná o oficiální informace), tak takzvaný Steam Summer Sale odstartuje již zítra v 7 hodin večer našeho času. Britský PayPal navíc slibuje prodeje podpořit vlastní akční nabídkou (u které se ovšem naskýtá otázka, zda vůbec opustí ostrovní království), nás však v tuto chvíli mnohem více může zajímat právě ono datum i zcela konkrétní čas.

Současná situace každopádně není nikterak výjimečná a v minulosti jsme se již podobných úniků informací dočkali. Ostatně i aktuální datum se již dříve objevilo i na Redditu. Tam se koneckonců ukázalo i datum, kdy má tato nabídka skončit – a to také koresponduje s tím, co PayPal zveřejnil na svém Twitteru.

Tak jako tak se potvrzení této informace dočkáme již záhy, nepředpokládáme však, že by se informace zrovna od PayPalu měly jakkoli výrazně odlišovat od pravdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama