SEGA vydává své klasiky na mobilech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SEGA vydává své klasiky na mobilech

SEGA vydává své klasiky na mobilech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 14:54 2
Reklama

SEGA příjemně ujetým a značným retro přístupem říznutým videem láká k tomu, že na mobilní zařízení právě míří hry spadající do kolekce přezdívané SEGA Forever. Ta aktuálně přináší ty největší klasiky tohoto vydavatele, a to hned z několika generací konzolí naráz.

Díky tomu se tedy hráči mohou již nyní těšit z klasik a legend, mezi které aktuálně patří Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Phantasy Star II, Kid Chameleon a Comix Zone s tím, že SEGA slibuje portfolio touto formou nabízených her i nadále rozšiřovat. Nové hry by tedy měly přibývat každým měsícem. Více informací je pak k nalezení na webu této kolekce.

Největším lákadlem přitom není nostalgie samotná, ale už jen cena jednotlivých her. Ty totiž SEGA plánuje nabízet zcela zdarma (anebo za dva dolary, čímž se hráči zbaví nutnosti smířit se s integrovanou reklamou), a to jak na iOS, tak i na zařízeních s Androidem. Chybět samozřejmě nesmí možnost ukládání rozehraných her, podpora bezdrátových ovladačů i nově přidaná podpora on-line žebříčků a hrát přitom lze i bez připojení k internetu.

Má to však jeden háček – jednotlivé tituly zatím pronásledují nepříjemnosti spojené s regionálními zámky a nám hráčům v Evropě tedy nezbývá než čekat a doufat, že SEGA poleví a své klasiky vydá i zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama