Pillars of Eternity zamíří i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pillars of Eternity zamíří i na konzole

Pillars of Eternity zamíří i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 13:36
Reklama

Nadmíru povedené klasické izometrické RPG Pillars of Eternity se nakonec a navzdory původním prohlášením týmu Obsidian Entertainment přeci jen podívá na konzole, a jak už bývá dobrým zvykem u takovýchto reedic vzniklých s odstupem po původním vydání hry, tak i tentokrát je řeč o zkompletované edici.

Pillars of Eternity: Complete Edition dorazí na PlayStation 4 i na Xbox One již 29. srpna a bude bez pochyb značit další úspěch pro tým Obsidian, který se v poslední době velmi kvalitně zviditelňuje. Připomenout na to konto můžeme například plánované pokračování tohoto RPG Pillars of Eternity II: Deadfire (které bylo zafinancováno takřka okamžitě) a chystané DLC pro další RPG počin jménem Tyranny.

Každopádně o port Pillars of Eternity se externě stará tým Paradox Arctic, který s Obsidianem úzce spolupracuje a který má na svědomí to, že hra bude citlivě pozměněna tak, aby šla hrát i z pohodlí vlastního gauče a s ovladačem v rukách. Chybět tedy kuřpíkladu nesmí ani úprava uživatelského rozhraní tak, aby šlo maximálně vstříc i hráčům na konzolích.

Tam hra každopádně přinese plnohodnotný zážitek se vším, co zdobilo originál. K tomu můžeme již jen dodat pozvánku k recenzi od Zdeňka, který hru vychválil až do nebes a nebál se jí nasadit nálepku jednoho z nejlepších RPG všech dob.

To si v PC verzi můžete zakoupit na Xzone, ty konzolové každopádně dorazí již brzy a stát by měly 50 dolarů, tedy v přepočtu necelých 1 200 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama