Origin už umí měřit snímky za vteřinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Origin už umí měřit snímky za vteřinu

Origin už umí měřit snímky za vteřinu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 06:40 13
Reklama

Electronic Arts aktualizovali svůj herní klient a ten teď nově nabízí řadu nových a zajímavých funkcí, ve své podstatě ale nejde o nic světoborného a stejně tak všechny níže popsané prvky již konkurence nějaký ten pátek umí, pro EA to však určitě krok kupředu je a Origin je opět o krůček dále a vedle toho je také více konkurenceschopný.

Předně mohou hráči nově limitovat rychlosti stahování svých her a sami si tím určovat vytížení vlastní internetové přípojky. K tomu EA sdílejí níže přiložené video, které tuto funkcionalitu dále předvádí.

K tomu lze navíc již přímo ve hře měřit počet snímků za vteřinu a v neposlední řadě pak také EA do Originu dodali možnost zvát do hry i kamarády napříč různými hrami. To v praxi znamená, že kupříkladu do Battlefieldu 1 lze pozvat kamaráda, který zrovna zápasí v titulu jiném. I to už nám ale blíže přibližuje další níže přiložené video.

Jedinou podmínkou pro vyzkoušení výše představených změn je pak nutnost účasti na betatestech klienta Originu, což lze zapnout v nastavení samotného klienta. Pro bližší informace pak můžete zavítat na web hry, kde lze nalézt dodatečné informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama