Nové informace o Star Wars od Visceralu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové informace o Star Wars od Visceralu

Nové informace o Star Wars od Visceralu

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 6. 2017 10:22 5
Reklama

„Letošní rok patří Battlefrontu 2.“ S touto lakonickou větou si společnost EA vystačila k tomu, aby dychtivým fanouškům vysvětlila absenci jiných Star Wars titulů na letošní E3, jmenovitě toho, na němž pracují Visceral Games v čele s kreativní ředitelkou projektu Amy Hennig a který už by přeci jen mohl trochu odhalit závoj tajemství. Na webu makingstarwars.net se však nyní objevily zajímavé informace, bohužel bez oficiálního posvěcení.

Ačkoli je tedy třeba brát je s rezervou, nechceme vás o ně připravit. Anonymní zdroj hovoří především o hlavní postavě a dějovém zasazení. Zmiňuje, že příběh je velice komplexní a dosahuje doslova filmových kvalit. Děj se má odehrávat mezi 4. a 5. epizodou ságy, tedy mezi filmy Nová naděje a Impérium vrací úder. Hrdinu příběhu „Project Ragtag“, jak se údajně nyní projekt Visceral Games jmenuje, má ztvárnit herec Todd Stashwick, kterého můžete znát ze seriálů 12 opic, Gotham nebo The Originals.

Protagonistovi se ve hře říká Dodger, není to ale skutečné jméno, spíše přezdívka odkazující na fakt, že se v minulosti vyhnul odvodu do imperiální armády, a to jej přinutilo uchýlit se do ilegality. Značně jej ale postihlo zničení jeho domovské planety Alderaan, po němž se dostal na úzký seznam hledaných přeživších. Tento nápad je údajně inspirován komiksovou sérií s princeznou Leiou v hlavní roli.

Po zničení Hvězdy smrti se pozornost Impéria zaměřila na domovinu rebelů ve Vnějším okraji. Imperiální zásahy do místního podsvětí dávají Dodgerovi a jeho přátelům nové, ačkoli nebezpečné, příležitosti, jak si vydělat peníze. Dodger se do příběhu dostane v okamžiku, kdy má možnost pracovat pro Jabbu Hutta. Za výdělek se plánuje vykoupit ze seznamu přeživších obyvatel Alderaanu, jenže během svého úkolu objeví hrůzné imperiální tajemství, související s další ničivou zbraní a je nucen vyrovnat se se svou minulostí a zničením své domoviny.

Dodger bude mít k dispozici blaster, ale také zbraň na blízko, připomínající bič. Jeho speciální schopností je spoutání nepřítele bičem a následné odpravení pistolí. Ve hře bude celá řada variant těchto zbraní. Zdroj uvádí, že Dodger i jeho posádka jsou dostatečně originální skupinou, nemusíme se tedy prý bát, že by šlo o kopii Hana Sola. Upozorňuje však také, že tyto informace jsou aktuální nyní a ve finální hře se mohou lišit. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama