Obsah pro Crossout zdarma na PS+ a XLive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsah pro Crossout zdarma na PS+ a XLive

Obsah pro Crossout zdarma na PS+ a XLive

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 6. 2017 09:13 3
Reklama

O hře Crossout, kterou pod křídly Gaijin Entertainment vyvíjí studio Targem Games, jsme toho příliš nenapsali. Je to dáno především tím, že v záplavě free-to-play multiplayerových akčních titulů tak trochu zapadla. Pokud ale vlastníte PlayStation 4, možná byste se o ni mohli začít zajímat.

Crossout totiž nově doplnil nabídku červnových her zdarma pro PlayStation Plus. Všichni uživatelé této služby dostanou takzvaný Plus Free Starter Pack, který obsahuje unikátní vozidlo jménem Snappy, dvě zbraně a také kabinu pro vaše motorizované výtvory. Jakmile si balíček stáhnete, veškerý jeho obsah byste měli najít přímo ve hře. V budoucnu si také jeho obsah můžete znovu vyrobit z plánků v menu Blueprints. Zatím nevíme, jak dlouho tento bonus potrvá, pravděpodobně do spuštění červencové nabídky her zdarma.

Stejný obsah mají k dispozici i majitelé Xboxu One, a to včetně těch, kteří si neplatí službu Live Gold. Crossout je samozřejmě k mání i na PC. Vývojáři hru popisují jako postapokalyptické MMO, v němž si můžete z různých součástí budovat vlastní vozidla a následně bojovat s ostatními hráči nebo společně proti umělé inteligenci. Hra o sobě dávala výrazně vědět na loňském Gamescomu, zejména díky přítulným hosteskám. Pravděpodobně se s ní brzy setkáte i v našem vysílání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama