Detektivka L.A. Noire se může navrátit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detektivka L.A. Noire se může navrátit

Detektivka L.A. Noire se může navrátit

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 6. 2017 12:00 4
Reklama

Akční adventura L.A. Noire ve své době způsobila vcelku poprask, a to bohužel nejen v tom pozitivním slova smyslu. Technicky brilantní detektivka přišla s na tehdejší dobu neskonale pokročilými obličejovými animacemi, na druhé straně se však proslýchalo o špatných poměrech ve vývojářském týmu a ten také následně zkrachoval. Nicméně kvality hře upřít nešlo a dnes se navíc dozvídáme, že by se hlavní hrdina mohl navrátit.

Řeč však nemůže být řeč o oznámení případného pokračování, ale o možnosti remasteru, který by teoreticky mohl zamířit nejen na Xbox One a na PlayStation 4, ale dokonce i na Nintendo Switch, které lze zatím považovat za příliš mladé na to, aby se jej výraznější vliv opětovných předělávek již vydaných titulů jakkoli výrazněji týkal.

Již během ledna se objevily dva zajímavé tweety (k vidění zde a zde) od lidí, kteří v minulosti měli již na podobná odhalení štěstí a ty přislíbily vydání hry ke konci léta, dnes se pak dozvídáme hned o sérii dalších zdrojů napojených přímo na Rockstar, které práce na hře nadále potvrzují. A k tomu dokonce informují o experimentování s virtuální realitou v případě PlayStation 4 verze hry.

Ruku v ruce s tím přicházejí rovněž informace o tom, že by Rockstar mohl do hry chtít zakomponovat pohled z první osoby, což se už ostatně osvědčilo u aktualizované verze GTA V, jež s novou perspektivou později po původním vydání dorazila na PlayStation 4, Xbox One i na PC.

Zde ale pochopitelně platí, že se zatím jedná o prosté spekulace a stejně tak lze pochybovat nad možným letním vydání hry – jestliže se tento remaster skutečně chystá, tak může vyjít možná o něco později než v původně plánovaném letním termínu, neboť na nedávné E3 jsme se žádného odhalení nedočkali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama