Vyhlášení soutěže o DiRT 4 a další ceny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhlášení soutěže o DiRT 4 a další ceny

Vyhlášení soutěže o DiRT 4 a další ceny

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2017 14:50 12
Reklama

Všichni milovníci závodních a především rally her určitě zaregistrovali, že se mezi nás v nedávné době přiřítil již čtvrtý díl série DiRT. Vydali jsme již ostatně i obsáhlou recenzi, v níž si Petr Strecker nad hrou poměrně spokojeně pomlaskává a hodnotí známkou 4/5. Abychom vám závodění ještě trochu osladili, vyhlašujeme ve spolupráci s distribuční společností Playman lákavou soutěž.

AKTUALIZACE

Po dlouhém a pečlivém zvažování jsme vybrali následující vítěze:

1. místo - Jakub Šťastný, Telnice

2. místo - Karel Šíma, Trutnov

3. místo - Petr Křešnička, Vimperk

Gratulujeme!

O CO SOUTĚŽÍME?

1. místo - PC verze DiRT 4 Day One edition, vak na záda s motivem hry, propiska s logem hry, dvě samolepky, osvěžovač vzduchu

2. - 3. místo - vak na záda s motivem hry, propiska s logem hry, dvě samolepky, osvěžovač vzduchu

SOUTĚŽNÍ ÚKOL

Pošlete nám video nebo zvukový soubor se záznamem toho, jak se snažíte co nejvěrněji napodobit zvuk vozidla Ford RS200. Hodnotit budeme nejen to, do jaké míry se vám podařilo přiblížit se originálu, ale i nápaditost, s jakou jste se úkolu zhostili. 

PODMÍNKY ÚČASTI

Na zasílání svých příspěvků máte čas do 1. července 2017 do 9:00 hodin ráno. Posílejte je na mailovou adresu soutez@hrej.cz, do předmětu nezapomeňte uvést heslo DiRT 4. Soutěže se nesmí zúčastnit redaktoři Hrej.cz, zaměstnanci a smluvní spolupracovníci společností Playman a Xzone.cz a jejich rodinní příslušníci. Ceny nejsou soudně vymahatelné, jsou nepřenosné a nevyměnitelné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama