Sony: Hry pro rok 2018 vyjdou do června
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony: Hry pro rok 2018 vyjdou do června

Sony: Hry pro rok 2018 vyjdou do června

David Plecháček

David Plecháček

20. 6. 2017 08:23
Reklama

Sony měla na E3 hezkou konferenci, která měla spád, ale její chybou bylo, že jsme viděli hry, k jejichž oznámení došlo loni nebo i později. A z toho se u většiny z nich beztak objevilo datum vydání 2018. V rozsáhlém rozhovoru pro Telegraph se Shawn Layden ke kritice vyjádřil a řekl něco, co všechny fanoušky potěší – hry s datem 2018 totiž podle všeho vyjdou v první polovině roku, tedy do příštího veletrhu E3.

Vyjma spin-offu k Uncharted a rozšíření Horizonu Zero Dawn vyjde všechno z konference Sony příští rok. Další hry, které ještě vyjdou letos, například Gran Turismo Sport nebo Knack 2, se ale na obrazovkách v rámci samotné show neobjevily. „Abych byl upřímný, už jsme v polovině letošního roku...“ kontroval Layden.

„Myslím, že náš lineup na Vánoce – GT vychází na podzim – asi jste nesledovali pre-show. GT Sport tam dostalo dostatek prostoru. Myslím, že o tento náš titul je velký zájem. A všechny hry, které mají vyjít v roce 2018, všechny vyjdou v první polovině příštího roku. Takže nás dělí 12 až 13 měsíců? Nějak tak,“ prohlásil.

Otázka je, kolik jich je – u God of War už na konferenci zaznělo, že vyjde zkraje příštího roku. Po Spider-Manovi opravdu následovalo datum 2018 a podle všeho by měl vyjít taktéž v první polovině roku. No a pak se také datum „2018“ objevilo i u remaku Shadow of the Colossus. A to je více méně vše.

Otazník visí nad Detroitem od Davida Cage. Ten totiž včera potvrdil, že jeho projekt vyjde příští rok, nicméně na samotné konferenci se žádné datum neobjevilo. Je tedy otázka, jestli Layden myslí i androidí thriller. To samé v bledě modrém se dá říct i o Days Gone, protože ani u něj nikdo nepotvrdil, v kterém roce vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama