Project Rap Rabbit na Kickstarteru neuspěl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Rap Rabbit na Kickstarteru neuspěl

Project Rap Rabbit na Kickstarteru neuspěl

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 6. 2017 08:24
Reklama

Podivná hudební akce Project Rap Rabbit byla zřejmě podivná až příliš, neboť Kickstarter hry byl uzavřen s tím, že tvůrci dokázali nakonec vybrat pouze zlomek požadované částky. To však nemusí nutně znamenat celkový neúspěch a s tím spojený konec nadějí – hra stále v plánu je, nicméně požadované finance bude zapotřebí získat odlišným způsobem.

V příspěvku na Kickstarteru autoři srdečně děkují za projevenou podporu komunity, za pozitivní zprávy, za odezvu na sociálních sítích a zkrátka za vřelé přijetí ze strany potencionálních hráčů a fanoušků tohoto projektu, na dostatečnou finanční podporu hry to však nakonec nestačilo.

Úplný konec nadějím to však ještě znamenat nemusí, neboť tvůrci se v příspěvku dušují, že právě díky pozitivní odezvě komunity absolvovali v rámci E3 řadu jednání. Na to konto sice nic konkrétního dále neprozrazují, dá se však předpokládat, že by mohlo jít o schůzky s potenciálními investory či vydavateli.

A v tom jim nelze než popřát hodně štěstí a my můžeme být jen zvědaví, zda svoji vizi dokáží někdy dotáhnout do konce. Project Rap Rabbit je zkrátka zajímavým projektem, bohužel ale není zřejmě natolik zajímavým, aby dokázal zaujmout masy. Stejně tak mohli tvůrci udělat chybu v tom, že titul prezentovali příliš brzy a nemohli z ní ukázat něco více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama