Obsahově jednotné Destiny až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Obsahově jednotné Destiny až příští rok

Obsahově jednotné Destiny až příští rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 6. 2017 11:10 2
Reklama

Během E3 jsme vás informovali o tom, že PlayStation 4 edice Destiny 2 bude obsahovat exkluzivní obsah. A nově se k tomu dozvídáme informace ty, že tato exkluzivita může trvat klidně i rok a ve videu níže připomenutý exkluzivní obsah dorazí do Xbox One a PC edic hry nejdříve až v příštím roce.

Což ostatně není kdovíjaká změna oproti hře původní – i v případě té museli hráči na Xbox One počítat s tím, že se hráčům na PlayStation 4 dostávalo lepší péče po stránce exkluzivního obsahu.

Vedle toho se nadále od komunitního manažera hry dozvídáme o důvodech plánované prodlevy před vydáním PC verze hry. David "Deej" Dague to vysvětluje tím, že pro Bungie se jedné o po delší době první titul pro počítače, a to navíc takto významný.

A právě díky tomu nechtějí ve vývojářském cokoli podcenit a rozhodně neplánují vydat hru takovou, jejíž kvality by komunitu hráčů na PC jakkoli rozlítily. K tomu nadále Dague rovněž dodává to, že je ještě příliš brzy na to, aby v týmu sdíleli hardwarové nároky hry.

Tomu ostatně sami rádi věříme, neboť právě v Bungie mají s optimalizací své zkušenosti a připomenout si můžeme situaci tu, kdy v týmu maximálně zoptimalizovali původní hru ve verzi pro Xbox One tak, aby nakonec dokázali původně neplánovaný běh hry v rozlišení 1080p.

Hra samotná každopádně zamíří na PC, PS4 a Xbox One. Na konzolích přitom vyjde již 6. září a na PC pak dorazí o něco později, 24. října. Předobjednávat můžete pochopitelně například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama