Nekromant se do Diabla vrátí již za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nekromant se do Diabla vrátí již za týden

Nekromant se do Diabla vrátí již za týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 6. 2017 15:52 7
Reklama

Po představení nové třídy Nekromantů a po ukázce obsahu DLC Rise of the Necromancer nám ke spokojenosti chybělo již jen jedno –  konečné datum vydání. Nicméně i tato neznámá již definitivně padla a Blizzard oznamuje, kdy se to budeme moci pustit do nerovného souboje proti živým s armádou nemrtvých v zádech.

Nekromant (či Nekromantka) do hry dorazí už 27. června a tehdy budou moci hráči začít budovat velké armády a hýčkat své nemrtvé ambice. Při této příležitosti navíc Blizzard po vzoru ostatních vypouští i nový trailer a dává rovněž skrze oficiální web hry na vědomí to, že přídavek hráče přijde na dodatečných 15 dolarů, tedy na v přepočtu necelých 400 korun.

Přiložený trailer pak v sobě kombinuje nejen výpravnou sekci pojednávající o tom, co taková armáda nemrtvých může vlastně nabídnout, ale rovněž také záběry přímo ze hry, které již v akci ukazují všechny dodatečné schopnosti a novinky, které hra již za týden a za malou úplatu navrch nabídne.

Spatřit tedy lze kupříkladu speciální obleky i řadu dalších novinek, se kterými svým protivníkům rozhodíte úsměv na tváři. Pro popis nových schopností pak můžeme připomenout právě onu předešlou aktualitu, která se rovněž věnovala Nekromantovi.

Ve finále si pak ještě dovolíme připomenout to, že aktuálně na Xzone probíhá akční nabídka, jejíž nedílnou součástí právě třetí díl Diabla je. Takže pokud vám toto akční RPG a legenda svého vlastního žánru ve sbírce stále chybí, tak si tuto příležitost určitě ujít nenechte.

K tomu ještě navíc Blizzard láká na chystaný balíček jménem Eternal Collection, který na PS4 I na Xbox One nabídne původní hru i obě rozšíření, tedy Reaper of Souls a aktuálně představované DLC Rise of the Necromancer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama