Microsoft se pouští do vývoje svého Horizonu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft se pouští do vývoje svého Horizonu

Microsoft se pouští do vývoje svého Horizonu

David Plecháček

David Plecháček

19. 6. 2017 12:44 10
Reklama

Přiznejme si, že tak úspěšnou hru, jakou je Horizon Zero Dawn, by chtěl každý. Nemusíme se přít o to, zda Horizon je nebo není dobrou hrou, není to totiž relevantní, důležité naopak je, že si jí už teď pořídily 3 miliony lidí, což je na novou IP skvělý výsledek. Někteří na to jdou od lesa – Microsoft například podle všeho chystá Horizon vlastní.

S informací přišel portál MSPoweruser, který si na pracovní stránce LinkedIn všiml zajímavé nabídky práce; společnost G3D totiž sháněla nového výtvarníka, který měl mít na starost vytváření prostředí v nextgen hře podobné Horizonu právě pro Microsoft.

Microsoft se pouští do vývoje svého Horizonu
i Zdroj: Hrej.cz

G3D jsou specialisté, kteří jsou v oborou známí. Běžně totiž shánějí vysoce postavené pracovníky pro firmy, včetně Sony, Activisionu nebo Warner Bros. Teď dělají černou práci pro Microsoft. Na tuto (zřejmě novou) značku ale budeme muset čekat několik let. Práce jsou totiž evidentně na samém začátku.

Microsoftí Horizon ale není jediným projektem, který se rozjíždí nebo který má Microsoft v záloze. Po E3 byl kritizován nejčastěji za to, že ukázal minimum AAA vlastních her, vlastně kromě Forzy a Crackdownu žádnou, načež Phil Spencer kontroval tvrzením, že nechce, aby se opakovala situace se Scaleboundem. „Z PR pohledu by bylo jednoduché vytvořit trailer s vědomím, že hra do dvou a půl nebo do tří let nevyjde, ale to jsme udělat nechtěli,“ řekl. Her má prý společnost z Redmondu v záloze dost a na vývoj-first-party titulů nezanevřel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama