Detroit: Become Human vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detroit: Become Human vyjde příští rok

Detroit: Become Human vyjde příští rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 6. 2017 15:02 1
Reklama

Výpravná akční adventura Detroit: Become Human od zkušeného týmu Quantic Dream dorazí nejdříve až příští rok. Tomu ostatně napovídala i samotná prezentace hry v rámci E3, kde jsme se sice dočkali řady nových záběrů i spousty čerstvých informací (viz naše poslední zprávy zde a zde), nedozvěděli jsme se však až doposud nic, co by se týkalo onoho konečného data vydání.

Nové a konkrétní informace týkající se samotné herní náplně sice tentokrát na povrch nevyplouvají, naznačené datum vydání je však jistě zajímavé již samo o sobě. Tuto důležitou informaci přitom vypustil sám David Cage, a to v rozhovoru pro GameSpot, kde se mimo jiné rozpovídal i o tom, jak aktuální dění ve světě a setrvávající hrozba teroristických útoků ovlivnila celkovou podobu příběhu hry.

Ten navíc budou moci v průběhu hraní utvářet i samotní hráči, ani zde se ovšem nic konkrétního také nedozvídáme. Je však zjevné, že David Cage a jeho tým mají vysoké ambice a chtějí jít s možností voleb ještě o pomyslný krůček dále. Celý rozhovor určitě stojí za to a přečíst si jej můžete zde.

Ovšem jak toto jako celek i hra dopadne a zda tým dostojí svým ambicím, to ukáže až čas a do hry se tedy budeme moci pustit nejdříve až příští rok, kdy tedy bude Detroit již k mání. Opět pak samozřejmě platí to, že Quantic Dream zůstává věrný Sony a její konzoli a mimo PlayStation 4 si titul nezahrajete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama