Únik potvrzuje Shadow of the Tomb Raider
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik potvrzuje Shadow of the Tomb Raider

Únik potvrzuje Shadow of the Tomb Raider

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 6. 2017 09:57 1
Reklama

Na počátku května jsme vás informovali o tom, že by se nový díl série Tomb Raider měl představit ještě v letošním roce. Komunitní manažerka značky Meagan Marie tehdy řekla, že E3 bude pro Laru tichým obdobím, což se skutečně potvrdilo, oči fanoušků se teď upírají na další herní akce, které nás do konce roku čekají. Nyní navíc došlo k dalšímu úniku informací.

Možná si vzpomenete na loňský listopad, kdy došlo k poměrně kuriózní situaci. Uživatel diskuzního fóra Reddit tehdy v montrealském Metru vyfotil spolucestujícího, který pracoval na powerpointové prezentaci s názvem Shadow of the Tomb Raider. Na tom by ostatně mohl pracovat tým z Eidos Montreal, zatímco studio Crystal Dynamics, které se o značku v posledních dílech staralo, připravuje zcela novou IP, založenou na komiksových Avengers.

Server NeoGAF nyní přinesl několik konceptů a artworků, které mají podle Kotaku pocházet z reklamní agentury TakeOff, sídlící v Los Angeles. Tato firma se specializuje na tvorbu trailerů, webů, animací a press kitů. Koncepty ukazují různé varianty loga a hlavních výtvarných prvků hry. Titul se skutečně má jmenovat Shadow of the Tomb Raider, na obrázcích Lara disponuje kromě již tradičního luku i mačetou nebo kopím. Povšimnout si můžeme také pyramid.

Eidos ani firma TakeOff se k situaci přirozeně nevyjádřili a obrázky byly z oficiálního zdroje rychle staženy. S ohledem na to, že je tento únik více než průkazný, očekáváme, že o hře uslyšíme skutečně v nejbližší době. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama