Capcom a Namco oznamují partnerství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom a Namco oznamují partnerství

Capcom a Namco oznamují partnerství

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 6. 2017 09:25 3
Reklama

Japonské vývojářské a vydavatelské společnosti Capcom a Bandai Namco jsou držiteli celé řady zajímavých značek. V minulosti došlo k celé řadě jejich propojení, vzpomenout můžeme například na crossover Street Fighter vs. Tekken, který se měl dočkat i opačného zpracování ve formě Tekken vs. Street Fighter. Tento projekt je sice momenátlně u ledu, v aktuálním Tekkenu 7 se však objevil hostující Akuma ze Street Fighter, a to dokonce v rámci příběhového režimu. Podobná forma spolupráce by měla v budoucnu být ještě častější.

Capcom totiž v aktuální tiskové zprávě oznámil, že vstupuje do licenčního partnerství právě s Bandai Namco. To by se mělo především týkat online prvků ve značkách, jako je třeba série Street Fighter. Společnost vysvětluje, že cílem dohody je zlepšení uživatelského pohodlí a také zrychlení produkce her při snížených nákladech na vývoj. Navíc chtějí obě společnosti efektivněji využívat své značky a poskynout hráčům originální obsah. 

Capcom navíc uvádí, že je tato dohoda pouhým začátkem a i v budoucnu bude společnost hledat nové způsoby, jak hráčům přinášet lepší uživatelský zážitek a prospívat zdraví herního průmyslu jako celku. Zatím bohužel nevíme, jak se dohoda projeví pro samotné hráče, s největší pravděpodobností ale uvidíme v budoucnu stále více bojovkových crossoverů. Bylo by ale přinejmenším zajímavé, kdyby se podobných skopičin dočkaly i jiné značky. Takový Gaping Dragon by se klidně mohl objevit v příštím dílu Resident Evil. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama