Nová postava pro Arms dorazí již v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová postava pro Arms dorazí již v červnu

Nová postava pro Arms dorazí již v červnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 6. 2017 08:40
Reklama

Arms, exkluzivní akce pro Nintendo Switch, v níž hlavní roli hrají vystřelovací horní končetiny a reflexy hráčů, je již venku. Tím však plány vývojářů nekončí a brzy se můžete těšit na nášup dalších novinek. A jako první představuje Nintendo novou postavu.

Tou je Max Brass a dorazí ještě tento měsíc, a to takže zcela zdarma. V akci jej můžete zhlédnout ve videu přiloženém níže. To bylo zveřejněno v rámci delšího záznamu z E3 prezentace Nintenda. Ukázka nové postavy začíná po 23. minutě a tehdy můžete tohoto robustného chlapíka (který je přitom součástí základní hry ve formě nehratelné postavy) pěkně v akci.

Specialitou Maxe Brasse je to, že jakmile jeho úroveň zdraví klesne na čtvrtinovou hodnotu, tak jeho ruce automaticky a permanentně zesílí a získají hned dvojnásobnou účinnost.

Vedle toho se hráči mohou těšit také na další novinku, která byla ke spatření právě během E3 – na divácký mód, díky kterému se mohou do zápasů připojit i nezúčastnění hráči a ti následně budou moci sledovat dění v aréně. I tento přídavek by pak měl dorazit ještě během června a nové postavě by měl předcházet.

Celkové plány zní nicméně tak, že Nintendo plánuje hru rozšiřovat po zbytek letošního roku. Základní hru si každopádně můžete zakoupit na Xzone, kde je od tohoto týdne k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama