První záběry z hraní Strange Brigade jsou tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z hraní Strange Brigade jsou tu

První záběry z hraní Strange Brigade jsou tu

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 6. 2017 14:08 3
Reklama

O novém herním projektu vývojářské a vydavatelské společnosti Rebellion jsme se dozvěděli ještě před letošní E3. Titul s názvem Strange Brigade se ale představil jen trailerem, nyní máme k dispozici i první záběry ze samotného hraní.

Jak už vývojáři v minulosti napověděli, ve Strange Brigade se bude skupina hrdinů muset popasovat s celou řadou nadpřirozených nepřátel. Hráči dostanou na výběr ze čtyř hratelných postav, každá bude mít k dispozici své unikátní schopnosti i zbraně. Děj je zasazen do 30. let minulého století, kdy se v různých koutech britského impéria dějí podivné a jen těžko vysvětlitelné věci. Vaším úkolem je samozřejmě tyto události vysvětlit, ideálně brokovnicí.

Střílení ale nebude jedinou náplní, dočkat bychom se měli i různých hádanek. V ukázce z hraní, kterou komentuje hlavní výtvarník Andy Pattinson spolu s vedoucím projektu Timem Jonesem, se dočkáte hned několika klasických druhů protivníků, jako jsou zombie, mumie nebo velký minotaur. Celková prezentace připomíná klasické šestákové povídky o dobrodruzích, záběry z hraní pak připomínají variaci na Nazi Zombie Army od stejných vývojářů.

Hrát můžete jak v kooperaci s přáteli, tak s umělou inteligencí, která je v týmu zastoupí, pokud zrovna nemají čas. Hra vyjde na PlayStation 4, Xbox One a PC, přesné datum vydání ale zatím neznáme. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama