Podpora 3DS bude i po roce 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora 3DS bude i po roce 2018

Podpora 3DS bude i po roce 2018

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 6. 2017 12:56 5
Reklama

Nintendo má dobrou zprávu pro všechny majitele 3DS, která rozhodně může potěšit nejen ty, kteří kapesní konzoli berou do ruky každý den, ale ve finále i ty hráče, kteří třeba nemají na hraní tolik času a zařízení i zakoupené tituly si odkládají na horší časy. Všechny ty může shodně potěšit fakt, že Nintendo plánuje tuto konzoli podporovat i po roce 2018.

Vydáním Switche tedy podpora nekončí a ani pozornost se nepřesouvá nikam jinam. Nintendo zkrátka není zaslepeno raketovým startem Switche a rozhodně nezapomíná na základnu čítající na desítky milionů hráčů po celém světě.

Pro upřesnění a lepší obrázek o situaci – celkem bylo ke konci března letošního roku vyexpedováno na 66 milionů konzolí. To je zhruba šestkrát více než v případě PlayStationu Vita, ani nad touto konzolí však ještě v Sony údajně hůl nezlomili a minimálně v domovském Japonsku se jí stále dobře daří.

Nicméně výše uvedená informace o plánované podpoře konzole zazněla z úst jednoho z nejpovolanějších, od Reggie Fils-Aimeho. Toho vyzpovídal americký magazín IGN a v rozhovoru přišla řeč mimo jiné i na nedávno představené 2DS XL. To dle jeho slov může napomoci jen dalšímu růstu hráčské základny a stejně tak je prý důležité, aby konzole byly nabízené v co možná nejvíce barevných variacích, neboť i na to prý zákazníci skutečně hledí.

K tomu každopádně ještě Reggie Fils-Aime dodal, že Switch určitě nemá nahrazovat jakékoli zavedené kapesní platformy, neboť v tomto případě se jedná zejména o domácí konzoli, nikoli v první řadě o kapesní. Dle jeho slov si tedy prý tato zařízení rozhodně nekonkurují a zmíněná podpora je tedy na místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama