Sledujte záběry z kampaně Ace Combat 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z kampaně Ace Combat 7

Sledujte záběry z kampaně Ace Combat 7

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 6. 2017 12:40 1
Reklama

Ace Combat 7: The Skies Unknown byl představen už na předloňské PlayStation Experience a čekali jsme, že se hra na pultech obchodů objeví letos. Nedávné posunutí termínu vydání na příští rok sice zamrzelo, vývojáři nám však alespoň těsně před E3 udělali radost novým trailerem. Vás ale určitě víc zajímá, jak bude hra vypadat v opravdové akci.

Pokud se na leteckou akci těšíte, určitě vezmete za vděk více než šesti minutami hraní, které přinesl server DualShockers. V rámci nich můžete sledovat třetí misi kampaně, nesoucí název “Two Pronged Strategy”. Jak už víme, hra se bude odehrávat ve fiitivním světě Strangereal, v němž mezi sebou válčí země Osea a Erusea. Ta druhá jmenovaná se zmocnila obřího vesmírného výtahu, Osee naštěstí zbyly alespoň dvě letadlové lodi.

Tou první je Kestrel II, který zhájí útok na hlavní město Erusei jménem Farbanti. Hlavní hrdina hry ve videu přistane na té druhé, zvané Vulture. Toto plavidlo přišlo o veškeré stíhačky při erusejském útoku, posily tedy přijdou vhod. Cílem mise je získat vzdušnou nadvládu nad Chopinburgem, která má zajistit bezpečný přelet pro posily. Tím, že však Erusea získala vesmírný výtah, zmocnila se i obřích létajících pevností, které nesou celé eskadry dronů.

Nutno podotknout, že záběry z hraní vypadají velice lákavě a o zběsilou akci a působivé vzdušné souboje nebude nouze. Hra má vyjít v průběhu příštího roku na PS4, Xboxu One a PC. Plánovaná je také podpora PlayStation VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama