Monster Hunter XX na západě nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter XX na západě nevyjde

Monster Hunter XX na západě nevyjde

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 6. 2017 07:12 2
Reklama

Fanoušci série Monster Hunter dostali během E3 příjemné překvapení v podobě oznámení a odhalení tušeného pokračování série v podobě Monster Hunter World. To však není jediný další díl série v přípravě. Vedle toho totiž Capcom chystá ještě Monster Hunter XX, jenže tento díl se dle nových informací možná ani nepodívá k nám na západ.

Monster Hunter World zamíří na PlayStation 4, Xbox One i na PC a představuje mírné odklonění od stylu předešlých dílů série, což je možná ostatně také důvodem, proč Capcom (momentálně) neplánuje vydání Monster Hunter XX i na západě.

Druhý jmenovaný díl dorazí na 3DS a na Switch a svým výtvarným stylem je mnohem bližší předešlým dílům série a díky tomu je zkrátka možné to, že Capcom by rád na západě prezentoval jinou podobu hry a zkrátka hru takovou, která může být západnímu publiku přeci jen bližší.

Nicméně jistého zatím není ještě nic – Capcom zatím zkrátka tyto plány nemá a neplánuje je ani dále komentovat, což jen dokládá čerstvě zveřejněným tweetem.

Bohužel se tím tedy zatím potvrzuje Davidovo varování vyslovené během oznámení hry a dále se tím tedy potvrzuje fakt, že práce na novém dílu nutně neznamenají i jeho příchod na západní trhy. Nechme se však překvapit, ve finále to může být kupříkladu jen o uměle vytvořené časové exkluzivitě jiného zmiňovaného dílu série, který by rád Capcom prodával bez hrozby konkurence vytvořené ve vlastních řadách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama