Focus láká na morem zničenou hru Plague
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Focus láká na morem zničenou hru Plague

Focus láká na morem zničenou hru Plague

David Plecháček

David Plecháček

15. 6. 2017 08:44 1
Reklama

Pozornost na E3 se pomalu odvrací od velkých vydavatelů k těm menším, mnohdy dynamičtějším. My se například těšili na to, co ukáže Focus Home Interactive, stále se rozrůstající menší vydavatel, který má už teď ve svém repertoáru nadějné hry. Můžeme k nim přidat i novinku A Plague Tale.

Francouzské studio Asobo A Plague Tale: Innocence představilo částečně už v lednu. Tehdy šlo ale jen o oznámení, které nedoprovázely žádné záběry a ani žádný trailer. E3 v tomto ohledu konečně něco změnila a my se můžeme podívat na atmosféru hry, které se odehrává v hlubokém středověku.

Čtrnácté století bylo jednou z nejtěžší doby středověku. Je sice pravda, že na severu Itálie vzkvétala renesance a že se Česká království těšila rozkvětu díky nástupu Lucemburků, ale na západě právě probíhala krize. Na jedné straně planula stoletá válka, na straně druhé lid masakroval hladomor a ruku v ruce s ním mor. A právě tehdy, v roce 1349 ve Francii, začíná příběh sourozenců Amicie a Huga.

Ani s nimi se osud příliš nemazlí, a pronásledováni inkvizicí se dostanou do morem zpustošené vesnice. Právě tu část vidíme v traileru. Amicie a Hugo si budou musí poradit nejen s inkvizicí, ale i se zástupem krys, které mor šíří. Akční adventura vyjde na PC i konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama