Shadow of Colossus není prostý remaster
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of Colossus není prostý remaster

Shadow of Colossus není prostý remaster

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 15:02 10
Reklama

Snad i hráčům originálu neznalým musely být záběry ze Shadow of the Colossus okamžitě povědomé. Ikonické postavy obrů jsou totiž ty stejné jako před lety, o prostý remaster a převlečení do modernějšího grafického kabátku však nejde – jedná se totiž o komplexní remake.

Alespoň tak o tom informuje nejzasvěcenější ze zasvěcených – Šuhei Jošida, a to takže v rozhovoru pro japonský web Famitsu, ve kterém se mimo jiné snaží o uvedení věcí na pravou míru.

Moderní verze hry z produkce týmu Bluepoint Games (kteří již v minulosti pracovali na PS3 remasteru Ica a právě i na Shadow of the Colossus) slibuje nebýt prostým tahákem peněz, ale moderní vzpomínkou na jednu kritiky velmi dobře hodnocenou legendu. Naši tehdejší recenzi můžete nalézt zde.

Všechny části hry tedy dostávají opětovnou a maximální péči. Výsledkem by tedy měla být hra, která sice bude na první pohled obsahově stejná jako originál, zároveň však slibuje být podstatně krásnější a pochopitelně také uživatelsky příjemnější co se ovládání týče, přesvědčit se o tom však budeme moci nejdříve až příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama