Prequel Life is Strange v novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prequel Life is Strange v novém videu

Prequel Life is Strange v novém videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 06:54 12
Reklama

Adventurní série Life is Strange byla velkým překvapením nedávné doby a není se tedy čemu divit v případě velkých očekávání ze strany další chystané části příběhu. Ta se nám aktuálně prezentuje nejen relativně dlouhými záběry přímo z hraní, ale také řadou zpráv a novinek, jež se této hry přímo týkají.

Příběh hry slibuje být prequelem k původním epizodám, bude tentokrát rozdělen do třech částí vycházejících v rozmezí osmi až deseti týdnů a slibuje prozkoumávat vztah Chloe (vedlejší hrdinka prvního dílu hry) a Rachel Amber (zmizelá postava, díky níž se události série daly do pohybu).

Přiložené záběry následně představují bližší seznámení dvou zmíněných hrdinek a představují, co spolu mimo jiné zažili i na rockovém koncertě a jak začalo jejich sbližování. Sami se na video podívejte a udělejte si obrázek o tom, jak moc pokročila technická stránka hry, má to však jeden háček.

Hlavní hrdinka prvního dílu hry – Max – totiž standardní součástí prequelu nebude a bude hratelná pouze v rámci bonusového obsahu, na který se mohou těšit pouze ti, kteří si zakoupí takzvanou Deluxe Edition.

Tito hráči se následně mohou těšit na jednu bonusovou epizodu (vyjde na závěr, tedy až po té třetí), která z pohledu dospívající Max propojí prequel a první epizodu původní série. Zároveň má jít o rozlučku pro ty hráče, kteří by se s Max chtěli ještě jednou (a údjně prý i naposled) setkat.

A to přitom nejde o poslední návštěvu univerza jako takového – francouzští Dontnod totiž prý kutí něco sami. Zde probíraný prequel má totiž na svědomí americký tým Deck Nine Games a je v tomto případě spíše odbočkou.

příspěvku na blogu hry se pak lze dočíst mimo jiné i o tom, že Ashly Burch, hlas Chloe z první série hry, se navrátí pouze jako scenáristka. Do role dabéra se bohužel nemohla navrátit kvůli stávce, což dala fanouškům vědět skrze Twitter.

Zatím to tak jako tak vypadá zkrátka zajímavě a jsme zvědaví, jak jen toto vyprávění dopadne. Další část kapitoly příběhu jménem Life is Strange každopádně vychází poslední srpna, a to na konzole a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama