Conan Exiles od srpna i na Xboxu One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Conan Exiles od srpna i na Xboxu One

Conan Exiles od srpna i na Xboxu One

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 6. 2017 15:15 1
Reklama

MMORPG Conan Exiles od norské společnosti Funcom se sice na konferenci Microsoftu neobjevilo, přesto mají jeho vývojáři pro fanoušky, kteří plánují hraní na Xboxu One nové zprávy. Mimo jiné mezi ně patří i termín, kdy se do hry budou moci zapojit.

Conan Exiles se na Xboxu objeví 16. srpna tohoto roku, prozatím v rámci Game Preview programu. V tentýž den se PC verze, která je momentálně dostupná skrz Steam Early Access, dočká bezplatného rozšíření, které přinese již dříve oznámený nový biom Highlands – vrchovinu. Na Xboxu bude tato expanze přítomna od samého spuštění.

V průběhu léta se dočkáme dalších detailů o tom, co vše nám rozšíření poskytne, Funcom ale již v minulosti předestřel, že spolu s novým prostředím do hry dorazí noví nepřátelé, zbraně, nové plánky a recepty pro crafting a tak dále. Kompletní hra by měla vyjít počátkem příštího roku, a to na PC, Xboxu One a PlayStation 4. Majitelé platformy od Sony bohužel musí čekat až na finální verzi, na této konzoli není program předběžného přístupu k dispozici.

Funcom doplnil oznámení dvěma novými trailery a několika screenshoty, které naleznete v naší galerii. Pokud vás hra zajímá, určitě věnujte pozornost Zdeňkovým dojmům, které z hraní v minulosti načerpal. Hra se na začátku června dočkala rozsáhlého updatu, který přinesl například padací mosty, výtahy a další prvky, jimiž lze vybavit pevnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama