Alternativní průchod mise v Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alternativní průchod mise v Days Gone

Alternativní průchod mise v Days Gone

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 6. 2017 09:04 3
Reklama

Chystaná postapokalyptická akční adventura v otevřeném světě jménem Days Gone, která vzniká v dílnách SIE Bend Studios, se na letošní E3 znovu přihlásila o slovo skrz nové záběry z hraní. Ty měly poměrně odlišnou atmosféru než rok staré odhalení, stále ale nesou příslib zajímavého mechanismu skutečně velkých „stád“ infikovaných nepřátel.

Hlavní hrdina Deacon St. John se bude muset vyrovnat se skutečně nebezpečným světem, v němž ale možná po vzoru řady jiných žánrových vzorů nakonec nebudou tím největším zlem zombie, ale další přeživší. Pokud se vám ukázka z hraní na konferenci Sony líbila, určitě si užijete i alternativní průchod tou samou misí, s nímž se vývojáři pochlubili během rozhovoru ve studiu.

Příběh se odehrává dva roky po pandemické nákaze, která vyhubila skoro celé lidstvo a spoustu dalších proměnila v nakažené zombie, kterým se tu říká Freakers. Ty ovlivňuje denní cyklus, v noci se stávají mnohem vražednějšími. Hru pohání Unreal Engine 4 a bohužel zatím nemá pevně stanovené datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama