Akce Brutal Legend se v budoucnu navrátí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Brutal Legend se v budoucnu navrátí

Akce Brutal Legend se v budoucnu navrátí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 6. 2017 07:22 4
Reklama

Tim Schafer spolu s hlavním protagonistou hry Brutal Legend Jackem Blackem v rámci E3 potvrdil, že by se tato hra mohla v budoucnu opět navrátit. Záleží však na celkovém načasování a aktuální konstelci, neboť dle jeho slov dojde na pokračování Brutal Legend právě tehdy, až nastane ten pravý čas.

Otázka na hru přišla v rámci diskuze s fanoušky a na to konto Schafer oznámil, že hra v plánu jednou skutečně určitě bude, jedním dechem ale také dodal, že se bude z hlediska financí jednat o velmi nákladnou hru.

Zde můžeme připomenout, že se jednalo o titul zasazený do otevřeného světa, který byl na svou dobu velmi ambiciózní a který mohl mít díky důrazu na specifický hudební žánr omezenější publikum. Na celkových prodejích se to však neprojevilo a metalovou hudbou střižená akce Brutal Legend byla nakonec nadmíru úspěšná.

Není tedy divu a snad ani kdovíjakým překvapením, že Brutal Legend tedy nezůstane pouze uskutečněným snem několika vývojářů, ale že by se skutečně měl dočkat plnohodnotného pokračování. To ostatně sám za sebe mohu jen a jen kvitovat – se hrou jsem díky opožděně vydané PC verzi měl v rámci recenze vlastní zkušenosti a tehdy mě rozhodně potěšila.

Vy se s námi pak ale určitě podělte o to, jak byste se na případné pokračování dívali vy a zda byste byli kupříkladu ochotní hru podpořit předem v rámci případné crowdfundingové kampaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama