Hidden Agenda je Until Dawn pro více hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hidden Agenda je Until Dawn pro více hráčů

Hidden Agenda je Until Dawn pro více hráčů

David Rozsíval

David Rozsíval

13. 6. 2017 01:22
Reklama

Britské studio Supermassive Games, které nám nadělilo povedený horor Until Dawn, nám přinese další interaktivní zážitek v podobě titulu Hidden Agenda, který bude patrně vlajkovou lodí nové technologie PlayLink, s jehož pomocí může až pětice hráčů s pomocí mobilních telefonů průběh hry ovlivňovat.

PlayLink nápadně připomíná crowd play, který ve svých hrách představilo studio Telltale a službu remote play, jejíž podporu ovšem v poslední době Sony výrazně osekalo. PlayLink se však zdá být ještě dál – každý hráč má na svém telefonu (PlayLink bude podporovat Android i iOS) separátní obrazovku, na níž sleduje dění. Každý hráč pak může dostávat specifické úkoly, kterých se snaží dosahovat.

A o čem bude pojednávat samotná Hidden Agenda? Má jít o kriminální thriller, v němž, podobně jako v Until Dawn, rozhodnutí hráčů mohou rozhodnout o životě a smrti protagonistů. Hlavní hrdinové jsou policistka a státní návladní na stopě sériového zabijáka, známého jako Traper (nikoli ovšem ten ze seriálu M*A*S*H).

Kromě Hidden Agenda se pro službu PlayLink chystají i tituly That’s You, Frantics, Singstar Celebration a Knowledge is Power.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama